Billy vertelt aan Romy hoe het zal zijn om haar ex Jessie weer te zien

Billy vertelt aan Romy hoe het zal zijn om haar ex Jessie weer te zien

De groep heeft vandaag laten weten welke oud bewoners ze willen uitnodigen voor de aankomende nominaties. Buiten praten Billy en Romy even later erover na. Billy vindt het leuk om de uitgenodigde oud bewoners allemaal te zien. Wel heeft ze het gevoel dat sommige bewoners hun keuze hebben gemaakt om bepaalde oud bewoners terug te zien en niet per se voor hun advies. Billy zelf heeft haar keuze ergens anders op gebaseerd. Hoewel ze een verleden heeft met Jessie, heeft ze hem niet daarom uitgenodigd. Ik heb echt nagedacht wie mij het beste kan adviseren voegt ze er verder aan toe. De twee zijn ook benieuwd om Madilia, José en de andere oud bewoners die in de race zijn afgevallen weer terug te zien. De andere oud bewoners brengen vooral veel oude herinneringen met zich mee. Billy laat ook nog weten dat ze het ook spannend vindt om haar ex weer terug te zien. Ze twijfelde even maar omdat ze goed uit elkaar zijn gegaan, heeft ze het gevoel dat het hoofdstuk is afgesloten. Toch blijft ze een zwak hebben voor hem. Het gaat wel heel apart worden sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:27

    Ja ik heb het weer voor elkaar de bevoelige snaar geraakt wat laten jullie je toch kennen,Zeg niets van Billy en het wordt niet geplaatst wie zal het moeten winnen? vul het zelf maar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *