Billy vindt Mehmet erg intimiderend en is zelfs een beetje bang voor hem

Billy vindt Mehmet erg intimiderend en is zelfs een beetje bang voor hem

Afgelopen avond hebben de bewoners de Caribbean Night georganiseerd en alles leek goed te verlopen. Toch hebben Billy en Mehmet ruzie met elkaar gehad. Als Romy en Billy vandaag op de schommelbank zitten, vraagt Romy wat er precies aan de hand was. Ze is erg geschrokken van Mehmet zijn woede. Billy legt uit wat er precies was gebeurd. Ze zou hem aflossen maar kwam een bezoeker tegen die een verhaal begon te vertellen. Billy vond dat ze de bezoeker niet af kon kappen en besloot zijn verhaal aan te horen. Na het gesprek liep ze naar Mehmet toe om te vragen of ze hem af moest lossen maar hier was Mehmet op zijn zachts gezegd niet echt blij mee. Hij verweet Billy ervan dat ze afspraken niet nakwam. Hij reageerde heel intimiderend gaat Billy verder. Volgens haar was Mehmet niet kalm te krijgen. Ik was een beetje bang gaat ze verder. En vindt dat Mehmet niet zo had mogen reageren, vooral niet omdat er nog bezoekers waren. Billy is niet van plan om nu naar hem toe te gaan om het goed te praten, omdat ze vindt dat de fout bij hem ligt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Herma at 22:43

  Ze is ook niet bang voor Mehmet……ze is bang STEMMEN van hem te krijgen…….
  En dat zit er nu dik in!
  Prima, als hij dit ook maar uitvoert…….
  Ze moet echt weg.
  Dusss….(gaan we weer…!!!) Billy naar huis!
  Naar huis!
  Naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *