Mehmet is boos op Billy en heeft moeite met haar geroddel

Mehmet is boos op Billy en heeft moeite met haar geroddel

Billy en Mehmet hebben afgelopen avond tijdens de Caribbean Night een discussie gekregen. Dit omdat Mehmet het vervelend vond dat Billy hem niet kwam aflossen tijdens het werken. Hij wil vandaag zijn verhaal kwijt en bespreekt dit daarom met Romy en Beau. Dat ding met Billy is mij niet zoveel waard begint Mehmet het gesprek. En legt uit dat de bewoners met minder bewoners zijn en dat hij daarom vindt dat iedereen moet werken tijdens de evenementen. Mehmet vindt het daarom ook vervelend dat Billy een half uur van haar werkplek weg was en hierdoor Mehmet niet kon ondersteunen. Hij heeft Billy hierop aangesproken, maar dit kon zij niet waarderen. Toch struikelt Mehmet het meest over het roddelen van Billy. Ze ging gelijk naar Bas toe om te vertellen dat ik haar had aangesproken. Daar ben ik niet van gediend en dat had ik ook echt niet van haar verwacht voegt hij eraan toe. Gaan de twee nog een keer het gesprek aan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *