Romy gaat Cemal morgen verrassen omdat ze twee jaar verkering hebben

Romy gaat Cemal morgen verrassen omdat ze twee jaar verkering hebben

Morgen hebben Romy en Cemal twee jaar verkering en dit wil Romy niet onopgemerkt laten. Ze heeft al veel plannen in haar hoofd en wil deze graag doornemen met haar mede bewoner Beau. Beau, heb jij rozenblaadjes? vraagt Romy aan Beau, zonder dat iemand het hoort. Beau antwoordt dat ze die nog wel heeft en dat Romy die wel kan gebruiken om Cemal te verrassen. Ze legt verder uit dat ze morgen een romantisch hoekje wil maken in het kantoor met rozenblaadjes en lekker eten. Dan bestel ik van mijn zakgeld wel een lekkere pizza vervolgd ze met enthousiasme. Wil je mij daarmee helpen vraag ze hierna hoopvol aan haar mede bewoner. Beau antwoordt dat ze dat natuurlijk graag wil doen voor haar. Hoe zal Cemal reageren op zijn verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Henk at 23:54

    Wat een rotkop heeft die schreeuwert toch,je zou er maar 2 jaar verkering mee hebben,pff daar ben je mooi klaar mee,jankbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *