Beau, Billy en Romy zijn erg over mede bewoner Baldr te spreken

Beau, Billy en Romy zijn erg over mede bewoner Baldr te spreken

Beau Romy en Billy hebben het over het Utopia terrein dat steeds kleiner worden. Gisteren hebben de bewoners een brief gehad dat naast het weiland ook de akker afgesloten wordt. Dit betekent dat het huisje van de tweeling en de kas moeten worden afgebroken. Ik krijg het er wel benauwd van hoor zucht Romy. Terwijl de vrouwen naar de mannen kijken die bij de kas aan het werk zijn benoemt Beau dat Baldr druk bezig is. Hij is echt goed bezig benadrukt Romy. Billy en Beau kunnen dit alleen maar beamen. Romy merkt verder op dat ze op deze manier echt niet op Baldr kan stemmen. Ik ga dat ook echt niet doen verzekert Billy. De drie vrouwen zijn het erover eens dat Baldr veel leuker is dan dat hij voorheen was. Ik kan ook echt om hem lachen sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Herma at 12:05

    Oh Billy….je denkt hierdoor geen stemmen te krijgen van Baldr/zijn familie!!!!
    Hoe geraffineerd ben jij!
    Pak je kist in voor komende dinsdag!
    Move!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *