Mehmet en Billy weigeren met elkaar te praten en hun ruzie bij te leggen

Mehmet en Billy weigeren met elkaar te praten en hun ruzie bij te leggen

Billy en Mehmet hebben afgelopen avond tijdens de Caribbean Night een ruzie gehad. Billy heeft dit toen aan Bas verteld en vandaag heeft ze ook haar vriendinnen hiervan op de hoogte gebracht. Ze vindt dat Mehmet fout zit en vindt het dan ook aan hem om de eerste stap te zitten. Romy heeft met Mehmet gepraat en ze doet hier verslag van bij Billy. Terwijl de twee op de fiets zitten vertelt Romy dat Mehmet niet van plan is om zijn excuses te maken. Hij vindt dat jij fout zit omdat je meteen met andere mensen over de ruzie hebt gepraat legt ze uit. Dus mocht er ooit een gesprek tussen jullie komen dan weet je dat jullie lijnrecht tegenover elkaar staan gaat ze verder. Billy is heel duidelijk. Ik ga niet met hem praten want ik zit niet fout benadrukt ze. Billy legt dan ook uit dat ze er in dit geval totaal niet mee zit. Het is echt aan hem sluit ze af. Maar of het ooit nog goed gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *