De klaagmuur in Utopia is niet meer

De klaagmuur in Utopia is niet meer

Een aantal maanden geleden is er een klaagmuur gebouwd in Utopia. Deze was bedoeld om flink tegen te klagen. Omdat aan aantal bewoners toen der tijd vonden dat Linda veel aan het klagen was, werd haar naam er met grote letters opgeschreven. Aangezien de klaagmuur op de akker staat heeft deze zijn laatste dagen gehad. Afgelopen avond gaan Cemal, Ivan en Mehmet aan de slag met de muur. Met grof geweld duwen ze de muur om. Als Linda hier lucht van krijgt baalt ze. Hoezo is de klaagmuur zonder mij afgebroken? vraagt ze sip aan Cemal. Cemal legt uit dat dit uit enthousiasme is gebeurd maar Linda is hier overduidelijk niet blij mee. Niet veel later zetten de mannen de muur weer losjes in elkaar. Ze halen Linda erbij, die blij verrast is. Aan haar de taak om de klaagmuur officieel om te duwen. Als dit gelukt is klinkt er gejuich en lijkt iedereen blij te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *