Gaat het Demi en Fay lukken hun slaapplek te houden?

Gaat het Demi en Fay lukken hun slaapplek te houden?

De bewoners hebben een zwarte brief gehad met het nieuws dat ze tot maandagochtend 9 uur hebben om hun bezittingen van de akker te halen. De akker zal vanaf dan niet langer deel meer uitmaken van het Utopia terrein. Dit nieuws kwam Demi en Fay rauw op hun dak vallen omdat hun slaapverblijf op de akker staat. De tweeling heeft bedacht dat ze graag het hele keetje in zijn geheel willen verplaatsen. Maar hoe? Ze bellen aannemer Wim om dit te bespreken. Wim geeft hen het nummer van een bedrijf dat dit zou kunnen doen maar hij vertelt hen dat het weekend is en dat het bedrijf waarschijnlijk pas maandagochtend te bereiken is. Dit nieuws komt weer hard aan omdat maandag ochtend te laat zou zijn. Toch trekt Fay de stoute schoenen aan en belt het bedrijf. Tot haar grote verbazing wordt er opgenomen. Ze legt de situatie uit en vraagt de man aan de andere kant van de lijn wat er mogelijk is. Deze meneer legt uit dat dit moeilijk te zeggen is via de telefoon omdat hij wat informatie nodig heeft. Daarom spreken de Demi en Fay af om foto’s te maken van het huisje en deze door te sturen naar het bedrijf. Zal het hen op tijd lukken om het keetje te verplaatsen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Harry at 13:52

  Tuurlijk weg met dat kippenhok van de twins, en die twee kippen kunnen ze dan gelijk meenemen. En Ruud wat je zegt, ook die aanbouw weg en alleen de loods laten staan.

 2. Ruud at 13:27

  Alles gaat weg allen de loods blijft staan toch het laatst, hoop ook dat de slaap plek van billy ook gesloopt moet worden, en dan kijken wat zei gaat zeggen

 3. Herma at 12:12

  Neen die behouden ze niet……die hebben ze volgende maand THUIS!!!!!
  Of misschien al eerder.
  Zet jullie kisten alvast maar klaar, dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *