Ivan zijn nagels zijn gelakt terwijl hij sliep maar wie heeft dat gedaan?

Ivan zijn nagels zijn gelakt terwijl hij sliep maar wie heeft dat gedaan?

Vannacht hebben Linda en Billy de teennagels van Ivan gelakt toen hij sliep. Ivan had niets door en sliep vrolijk verder, terwijl de dames samen de grootste lol hadden. Als Ivan vandaag weer wakker wordt heeft hij nog steeds niet door. Linda kan haar lach niet inhouden wanneer Ivan van de vide naar beneden loopt. Als Linda hierna van de vide komt staat Ivan verbaast naar zijn tenen te kijken. Hij kan het maar niet begrijpen. Linda moet hard lachen, het staat je wel voegt ze eraan toe. Maar benadrukt dat zij het niet heeft gedaan. Ook Billy ontkent als zij bij het gesprek komt. Ivan is opzoek naar de dader, maar tot nu toe heeft niemand het nog toegegeven. Zullen Linda en Billy toegeven dat zij het hebben gedaan en komt  Ivan ooit achter de daders?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *