Mehmet vindt het geen probleem om weken niet met Billy te praten

Mehmet vindt het geen probleem om weken niet met Billy te praten

Tijdens de Caribbean Night hebben Mehmet en Billy een ruzie met elkaar gehad. Dit omdat Mehmet vond dat Billy te lang van haar werkplek was. Gisteren hebben zowel Mehmet als Billy met verschillende andere bewoners gesproken maar Mehmet kan het nog niet loslaten. Hoe is het tussen jou en Billy vraagt Bas nieuwsgierig nadat hij de verhalen heeft gehoord. Niet goed man antwoordt Mehmet, waarnaar hij uitlegt geeft over wat er gebeurd is. Hij ving op dat Billy achter zijn rug om roddelde en hier is hij niet van gediend. Je zakt dan zo enorm op mijn lijstje benadrukt hij. Bas luistert aandachtig naar zijn verhaal en adviseert hem om toch nog even te praten met Billy. Toch geeft Mehmet aan het best een paar weken nog vol te houden niet tegen Billy te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *