Rienk houdt een lezing over het geloof

Rienk houdt een lezing over het geloof

Verschillende bewoners hebben aangegeven nog nooit een kerkdienst te hebben bijgewoond. Een aantal van deze bewoners heeft hier wel interesse in en hebben daarom voorgesteld aan Rienk of hij misschien een kerkdienst zou willen voorbereiden. Rienk heeft hier een paar dagen over nagedacht en hierna aangegeven dit wel te willen doen. Vandaag is hij druk bezig met de voorbereidingen. In de werkschuur zoekt hij materialen bij elkaar voor de dienst en ook lijkt hij in zijn hoofd erg druk bezig te zijn met de voorbereidingen. Met blaadjes papier loopt hij door de loods en af en toe schrijft hij iets op het whiteboard.

Wat later zitten de voorbereidingen erop en is het tijd voor de kerkdienst. De vraag was of ik een kerkdienst wilde houden begint Rienk zijn verhaal. En geeft aan het lastig te vinden omdat de meeste bewoners niet geloven. Daarom heeft hij besloten een lezing te houden en hiermee een introductie te geven in het geloof. Langzaam begint Rienk te vertellen wat er in de bijbel staat. Tijdens zijn verhaal betrekt hij de bewoners erbij en stelt hij vragen aan de groep. De bewoners luisteren aandachtig naar de woorden van Rienk. Tot nu toe lijken de bewoners het naar hun zin te hebben tijdens deze lezing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *