De tweeling weet niet meer wat ze met hun huisje aan moet

De tweeling weet niet meer wat ze met hun huisje aan moet

Demi en Fay hebben te horen gekregen dat hun huisje weg moet. Dit omdat de akker maandag om 09:00 uur leeg moet zijn. De twee zijn hier niet zo blij mee en proberen alles op alles te zetten om het kasteel te kunnen verplaatsen. Gisteren hadden ze even contact gehad met aannemer Wim maar hier nog niets mee afgesproken. Uiteindelijk lukt het de tweeling te regelen dat het kasteel verplaatst kan worden. Echter is het wel zo dat hier een kostenplaatje aan vast zit. Demi en Fay moeten dit betalen maar ze moeten er goed over nadenken of ze dit wel willen. Een andere optie is om het kasteel te verkopen, zodat hij niet verplaatst moet worden. De tweeling weet nog niet goed wat zij moeten doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *