Mehmet vond de kerkdienst van Rienk langdradig

Mehmet vond de kerkdienst van Rienk langdradig

Rienk heeft vanmiddag een kerkdienst gegeven aan de bewoners. Hij is heel de dag druk bezig geweest met de voorbereidingen en had een presentatie voorbereid om zo de bewoners zo lang mogelijk te boeien. Na de dienst, of beter gezegd lezing evalueren Baldr en Mehmet het met elkaar. Ik doe nooit dingen die ik niet leuk vindt maar ik pas me wel aan begint Mehmet. En voegt eraan toe dat hij de dienst op een gegeven moment een beetje langdradig vond worden. Het is niet mijn cup of tea benadrukt hij. En geeft aan dat zijn concentratie al snel verloren was. Baldr moet hem hier volkomen gelijk in geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *