Ivan vindt het een groot risico om het kasteel te verplaatsen

Ivan vindt het een groot risico om het kasteel te verplaatsen

Demi en Fay lopen al de hele dag met het kasteel in hun maag. Gaan ze hem laten verplaatsen, wat een groot kostenplaatje met zich meebrengt of gaan ze het huisje verkopen? Ze willen graag de mening van Ivan weten. Hij heeft het gebouw oorspronkelijk in elkaar gezet. Als de tweeling hem vraagt mee te lopen, vraagt Ivan meteen wat voor nieuws ze voor hem hebben. Wat een geheimzinnig gedoe zegt hij. Fay stelt als eerste voor om het glas in lood te verkopen. Wat nu als we het hele huisje verkopen? stelt ze dan voor. Ze laten Ivan weten dat er nog geen koper is, maar dat ze het huisje tot die tijd eerst willen verplaatsen. Het gebied waar het huisje staat wordt morgen om 09:00 uur namelijk afgesloten. Ivan heeft zijn bedenkingen over het plan. Verplaatsen gaat geld kosten spreekt hij uit. Hij denkt wel dat het huisje en zijn constructie te verplaatsen is maar kan hierover geen garantie geven. Het idee is top maar ik sta er niet om te springen om het risico te nemen gaat hij verder. De tweeling besluit nog even verder te informeren over hun plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *