Demi en Fay nemen een drastisch besluit rondom hun huisje

Demi en Fay nemen een drastisch besluit rondom hun huisje

Na een telefoontje waarin Demi en Fay te horen kregen dat het maar liefst 2250 euro kost om het huisje te verplaatsen, bespreken ze dit opnieuw met Ivan. Ook kregen ze te horen dat hij niet op de weg vervoerbaar is, dus een koper zoeken is geen optie. Toch twijfelen de dames nog steeds of ze het huisje willen verplaatsen. Zouden jullie dat doen als ondernemers zijnde? stelt Ivan de vraag. Ik vertrouw erop dat jullie een verstandige keuze maken geeft hij ze mee als hij de twee vervolgens alleen laat. Voordat ze de knoop doorhakken, vragen ze nog snel de mening aan Bas en Billy. Die vinden beiden dat ze het niet moeten doen. De twee lijken het erg moeilijk te vinden. Zullen we tegelijkertijd het antwoord geven? vraagt Fay aan haar zus. Als ze aftellen naar nul klinkt er vervolgens een nee uit beide monden. Het is niet realistisch volgens Demi. Met pijn in mijn hart hebben we nu ons antwoord sluit Fay af. De dames balen dat het niet anders kan maar staan wel achter hun keuze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:48

    Verstandige keuze meiden, die paar weken dat jullie er nog in zitten is dat erg veel geld voor alleen het verplaatsen van het kasteel en wie weet gaat het helemaal niet goed, maar ben je wel je geld kwijt. Gewoon lekker ergens een plekje gaan zoeken of in het huisje van René, tenslotte heeft hij het aan jullie gegeven (zal Ivan “gezellig” vinden) of ergens in de loods een plekje afbakenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *