Billy is niet aanwezig tijdens de roast van vanavond

Billy is niet aanwezig tijdens de roast van vanavond

Vanavond zal er een roast georganiseerd worden in Utopia, een idee van Beau en Romy. Het is de bedoeling dat er in teams grappen worden voorgelezen over de bewoners. De groep zal in drie groepen verdeeld zijn. Billy zal echter ontbreken tijdens deze avond. Ze besluit dit aan het begin van de avond aan Beau en Romy te vertellen. Ik heb teveel spanning en lig in de clinch met een van mijn beste vrienden hier begint ze. En voegt eraan toe dat ze zich met een boek af gaat zonderen in het penthouse, ze vindt een roast iets te beladen op dit moment. Ik kan het nu niet incasseren gaat ze verder. En biedt vervolgens haar excuses aan bij Beau en Romy, die haar helemaal begrijpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 15:07

    Ach, ze kan nu niet incasseren, enze vindt zichzelf toch zo sterk????? Nee, ze is bang, dat ze teveel te grazen wordt genomen. Zielig mens bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *