De bewoners houden een positieve roast

De bewoners houden een positieve roast

Afgelopen avond was de roast in Utopia. Nadat Billy gemeld had niet aanwezig te zijn was het tijd om te beginnen. De woonkamer is omgebouwd, het podium is neergezet en de muziekset en microfoon staat klaar. Beau en Romy openen de avond. Het mag lekker sarcastisch zijn. Wel waarschuwt Romy dat ze elkaar niet tot op het bot af moeten branden. We hopen dat we gaan lachen met zijn allen gaat Beau verder. Vervolgens worden er loodjes getrokken en wordt de groep in drieën gedeeld. Team 2, bestaande uit Bas en Beau, mag als eerste beginnen met het roasten van de bewoners. Het was een gezellige avond en de meeste bewoners gingen sportief om met de grappen die er werden gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *