Cemal en Romy vieren dat ze twee jaar samen zijn

Cemal en Romy vieren dat ze twee jaar samen zijn

Cemal en Romy ontmoetten elkaar iets langer dan twee jaar geleden. Dit alles gebeurde in Utopia. De liefde bloeide al snel op en inmiddels hebben ze twee jaar verkering met elkaar. Cemal heeft eerder  Romy al verrast met een bestelling sushi. Dit hebben ze heerlijk samen opgepeuzeld in hun caravan. Wat later, afgelopen avond is het de beurt aan Romy. Ook zij heeft een verrassing voorbereid voor Cenal. Ze vraagt hem zijn handen voor zijn ogen te doen en begeleidt hem naar de verrassing. Als Cemal zijn ogen open doet, ziet hij de bank vol met rozenblaadjes liggen. Ze geven elkaar een innige kus en spenderen de avond samen op de bank, met een drankje en een stuk arretjescake, precies zoals ze het twee jaar geleden ook deden op deze dag. Op naar de volgende twee jaar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *