Demi en Fay verhuizen van de akker naar het penthouse

Demi en Fay verhuizen van de akker naar het penthouse

Vorige week hebben de bewoners te horen gekregen dat ze de akker op moesten ruimen voor vandaag 09:00 uur. Omdat het huisje van de tweeling op de akker staat, betekent dit ook dat de meiden hun stekje moeten verlaten. Demi en Fay hebben nog geprobeerd hun kasteel te laten verplaatsen maar vanwege de kosten hebben ze hier toch vanaf gezien. Met pijn in hun hart hebben de twee besloten dat verhuizen toch echt de beste oplossing is. Gisteren hebben de twee, bij wijze van afscheid hun kasteel onder geklad met namen en spreuken en vanochtend is het dan toch echt tijd om te verhuizen. Met hulp van Beau en Romy lopen de twee met al hun spullen richting de loods. Demi en Fay zullen hun intrek nemen onder het penthouse en daar worden al hun spullen dan ook neergelegd. Meerdere malen zeggen Demi en Fay tegen elkaar dat ze hun kasteeltje heel erg zullen gaan missen. Hoe zal het hen bevallen op hun nieuwe slaapplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *