De akker wordt afgezet, Utopia is weer een stuk kleiner

De akker wordt afgezet, Utopia is weer een stuk kleiner

Vorige week hebben de bewoners gehoord dat zij na het weiland nu ook de akker en alles wat daar op staat moeten opruimen. Dit deel van het Utopia terrein zal namelijk niet langer bij de mini samenleving horen. Wim Vroege komt dan ook met een aanhanger vol hekken het terrein oprijden.Demi, Fay en Romy hebben als grap het hek dat halverwege op het terrein staat dichtgedaan en schreeuwen naar Wim dat hij het terrein niet op mag. Wim rijdt echter stug door tot zijn auto bijna tegen het hek staan en lachend openen de vrouwen het hek dan toch voor hem. Ze schrikken wel een beetje als ze de hoeveelheid hekken zien liggen op de aanhanger. Als Romy vraagt waar de hekken komen te staan, roept ze van schrik uit dat ook de hangmat dan zal verdwijnen. Die is nu voor mij antwoordt Wim lachend. Romy, Demi en Fay rennen snel naar de loods om Bas en Ivan te halen en besluiten vervolgens om snel de hangmat te demonteren. Inmiddels zijn er meerdere bewoners komen kijken naar wat er allemaal gebeurt. Ik vind het wel een dingetje zegt Linda beteuterd en Beau is het helemaal met haar eens. Terwijl iedereen staat te kijken worden de hekken geplaatst. Het Utopia terrein zoals de bewoners dat kenden wordt vandaag weer een stukje kleiner… Zal er nog meer terrein verdwijnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *