De bewoners zijn onder de indruk van het terrein wat een flink stuk kleiner is geworden

De bewoners zijn onder de indruk van het terrein wat een flink stuk kleiner is geworden

Het weiland is vorige week al afgesloten en nu de akker ook wordt teruggegeven aan de natuur, wordt Utopia een heel stuk kleiner. De bewoners schrikken als de hekken worden geplaatst. Dit is wel opgesloten hoor laat Billy met een zucht weten. Linda besluit naar het hek te gaan om de laatste foto’s te maken van de akker. Romy, de tweeling en Bas staan er al te kijken. Oh wat is dit raar, het wordt erger en erger roept Romy uit. Bas lacht dat iedereen maar overdrijft. Wat later ontbijten Linda, Romy en Rienk samen buiten. Ook Rienk is onder de indruk van het stuk wat ze overhouden. Hij merkt op dat Utopia nu bijna gehalveerd is. Toch doet het hem verder niet zo veel. Linda knikt ze vindt het wel gek maar vindt ook dat ze niets te klagen hebben, aangezien ze nog een groot stuk land over hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *