De bewoners ontvangen een zwarte envelop met nieuwe instructies voor de nominaties

De bewoners ontvangen een zwarte envelop met nieuwe instructies voor de nominaties

Het is een spannende dag voor de bewoners. Ze weten niet precies wat er gaat gebeuren vandaag omtrent de nominaties en wachten het geduldig af. In de middag ontdekt Beau plotseling een zwarte envelop in de brievenbus. Spannend jongens roept Demi. Iedereen zit al buiten en daarom besluit Beau hier de brief voor te lezen. In de brief wordt uitgelegd dat de familieleden van de bewoners vanmiddag Utopia zullen betreden. Beau legt uit dat elk familielid een envelop mee heeft, met een stift en drie lege briefjes. De bewoners hebben een uur de tijd om met hun familielid te overleggen over de stemmen. Na een uur, zal iedereen inclusief de familieleden zich moeten verzamelen bij het cordwood. Om de beurt zullen de bewoners hun stemmen in het cordwood doorgeven, door middel van de drie briefjes die de familieleden hebben meegenomen. Na het geven van de briefjes, moeten de bewoners meteen afscheid nemen van hun familie. Daarna zal de nominaties plaatsvinden en hebben de bewoners de kans om hun stemmen aan de groep toe te lichten. De bewoners vinden het erg spannend, maar hebben ook zin om hun familie weer te zien. De brief maakt veel los bij de groep. Ik laat mijn vader gewoon beslissen roept Romy. Baldr gaat snel naar het cordwood om de boel aan kant te maken. Beau helpt hem bij het opruimen en samen zijn ze al snel klaar. De rest van de bewoners is druk in de weer in de loods. Cemal springt onder de douche terwijl Romy en de tweeling de loods opruimen. Ze willen een goede indruk achterlaten bij hun familie en zijn, ondanks de reden, erg enthousiast om ze weer te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *