De bewoners krijgen advies van hun familieleden

De bewoners krijgen advies van hun familieleden

De familie van de bewoners is inmiddels in Utopia. Zij hebben allemaal advies gegeven aan de bewoners. In dit  bericht lees je een samenvatting terug van al het advies wat gegeven is.

Het zien van de familie doet de bewoners wel iets. Zo ook de tweeling, ze worden even emotioneel. Al snel zonderen Demi en Fay zich af in de caravan met hun moeder en broer. De tranen rollen bij de twee over hun wangen van blijdschap. Bij Fay slaat dit al gauw om in verdriet als Chipp ter sprake komt. Het was zo moeilijk snikt ze. Toch besluit Fay zich te herpakken en ter zake te komen. Op wie gaat er gestemd worden is de vraag. De vier hebben nog even om dit te overleggen.

Romy kan het advies van haar vader goed gebruiken en vraagt hem wat ze moet doen. Haar vader vertelt haar dat ze het heel goed doet en dat ze op een goede weg is. Maar hij heeft ook een gewetensvraag voor zijn dochter. Wil jij die titel en die prijs vraagt hij haar. Romy antwoordt dat ze de titel heel graag wil hebben. Ga er dan voor! reageert haar vader direct. Romy zegt dat ze niet op een sneaky manier wil winnen en dat ze het moeilijk vindt om het spel mee te spelen. Vind je dat ik het spel moet spelen vraagt ze aan haar vader die antwoordt dat hij vindt van wel. Volgens hem is het spel spelen geen gore manier, zoals Romy zelf zegt maar is het nou eenmaal hoe het gaat. Je moet iemand weg stemmen. Je moet strategisch gaan stemmen adviseert hij haar.

Ivan zijn zus heeft een voorzichtigere aanpak. Je moet je stemmen niet verdelen adviseert ze hem. Op wie Ivan moet stemmen, dat zegt ze niet. Je weet zelf wat je moet doen. Je ziet alles en hebt altijd alles door gaat ze verder. Ivan zucht en staart voor zich uit. Dat is fijn om te weten voegt hij eraan toe waarop zijn zus zegt dat hij op zichzelf moet vertrouwen. Toch wil ze Ivan er nog even op wijzen dat er nog steeds een drieling is in Utopia. Weet ik knikt Ivan. Ondanks dat de zus niet zegt op wie Ivan moet stemmen wil ze wel vertellen wie ze, naast Ivan, het liefst ziet winnen. Dat is Romy lacht ze, waarna de twee nog lang doorpraten over het spel Utopia.

Kortom er wordt veel gesproken maar niet alleen over het stemmen, laten we hopen dat de bewoners wijzer zijn geworden. Je leest het dadelijk terug in een nieuw nieuwsbericht want het is tijd voor de nominaties!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *