Billy wil Rienk voorbereiden op Utopia 2

Billy wil Rienk voorbereiden op Utopia 2

Rienk heeft aangegeven zich graag te willen opgeven voor Utopia 2. Billy heeft dit opgevangen en wil Rienk goed voorbereiden, mocht hij naar Utopia 2 gaan. Ze roept Romy erbij en bespreekt dit gelijk met haar. We gaan daar een terrein afzetten en dan gaan we Utopia 2 maken zegt Billy enthousiast, zodat ze Rienk hier kunnen voorbereiden. Hij moet daar dan een week leven gaat ze enthousiast verder. Romy is net zo enthousiast en benieuwd hoe Rienk gaat reageren op dit nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *