Ivan doet chagrijnig, Linda vraagt zich af waarom

Ivan doet chagrijnig, Linda vraagt zich af waarom

Als Linda van het zonnetje ligt te genieten op de trampoline, loopt Mehmet even bij haar langs. Al snel begint Linda over Ivan. Wat is er met die jongen aan de hand? Hij doet de hele dag al bloed chagrijnig zegt ze verontwaardigd. Mehmet was het nog niet opgevallen maar Linda vertelt dat hij vandaag een paar keer bozig tegen haar deed. Waar komt dat toch vandaan? gaat ze verder. Mehmet geeft aan dat hij vindt dat Ivan de laatste tijd wel vaker chagrijnig is. Linda denkt dat hij misschien niet goed in zijn vel zit maar vindt niet dat zij daar het slachtoffer van moet worden. Mehmet probeert haar gerust te stellen en denkt dat Linda en Ivan nu eenmaal af en toe botsen juist omdat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. En jullie zijn wel twee ego’s gaat hij verder. Dat kan Linda wel beamen maar hoe Ivan zich vandaag gedraagt vindt ze allesbehalve prettig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 08:40

    Ik hoop dat Ivan a.s. maandag heel veel stemmen zal gaan krijgen, ik hoop dat de twins beiden vol op hem zullen gaan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *