De winnaars van de derde ronde van de Utopia spelen zijn bekend

De winnaars van de derde ronde van de Utopia spelen zijn bekend

De derde ronde van de Utopia Spelen is gisteren van start gegaan en hoe het verlopen is lees je terug in dit bericht. De bewoners moeten een duo vormen en samen gaan zij de strijd aan. Het is de bedoeling dat de bewoners door middel van een rietje water uit een emmer halen en dit water overgeven aan hun partner. Niet alle bewoners reageren enthousiast en vinden het zelfs een beetje vies. Billy daarentegen vindt het een leuk idee. Baldr en Ivan slaan dit keer over, omdat zij het vies vinden het water door te geven. De bewoners beginnen fanatiek aan de strijd en rennen zich kapot. Terwijl Bas, Ivan en Baldr toekijken sloven de andere bewoners zich uit. Uiteindelijk zijn Mehmet en Billy het winnende duo.

De twee zijn dolblij met hun overwinning en zijn natuurlijk erg benieuwd wat voor prijs er aan de winst gekoppeld zit. Wat later zoekt Bas Cemal op. Bas is de initiatiefnemer van de Utopia spelen en heeft naar eigen zeggen de perfecte prijs bedacht. Wat denk jij dat de prijs gaat zijn vraagt Bas met een lach op zijn gezicht. Een etentje of zo? antwoordt Cemal. Dit is het niet en Bas benadrukt dat het een sportieve prijs zal zijn. Ze gaan samen yoga doen, tantra-yoga legt hij verder uit. Cemal moet lachen maar weet niet wat tantra inhoudt. Dat je je hoogtepunt kan bereiken door middel van yoga gaat Bas verder. Cemal moet hier hard om lachen. Ik ben super benieuwd op het gaat lukken sluit Cemal af.

Samen met Cemal gaat Bas wat later achter de computer zitten om een tantra-yoga les te regelen voor winnaars Billy en Mehmet. Terwijl zij lachend achter de computer zitten komt Linda nieuwsgierig aanlopen. Ze wil graag weten wat de prijs wordt. Ik heb niet gewonnen dus dan kan ik best weten wat de prijs is voegt ze eraan toe. Bas en Cemal zijn het niet met haar eens en willen alles geheim houden. Dan is het surprise effect eraf gaan de twee verder. Wat zullen Billy en Mehmet van hun prijs vinden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *