De bewoners bespreken de donatie actie van de tweeling

De bewoners bespreken de donatie actie van de tweeling

Er wordt veel nagepraat over de presentatie van Demi en Fay waarbij ze de groep hebben verteld dat ze 3000 euro aan het goede doel schenken. Romy vraagt aan Bas wat hij ervan vind. Ik vind de timing slecht, het kan verkeerd geïnterpreteerd worden legt hij uit. Billy roept dat ze alles hadden moeten geven. Hiermee doelt ze op de volle 10.000 euro. Als Romy vervolgens aan Baldr vraagt wat hij ervan vindt, zegt hij dat hij het goed en knap vindt. Ik wist niet dat zij zoveel met Stichting Het Vergeten Kind hadden zucht Romy. Maar ik vind het wel een mooi gebaar gaat ze verder. Al met al zijn de meningen in de groep dus verdeeld. Terwijl de bewoners plaatsnemen bij het kampvuur wordt er nog lang nagepraat. Ook Mehmet en Ivan bespreken de gebeurtenis. Mehmet uit zijn ongenoegen over de manier waarop Demi en Fay dit hebben gedaan. Ik begrijp je antwoordt Ivan. We denken het zelfde benadrukt hij. Ze verwachten er iets voor terug maar het belangrijkste is dat het geld goed terecht komt gaat hij verder. Dit gezegd hebbende wil Ivan het er graag bij laten. Nog wat later gaat Ivan hetzelfde gesprek aan met Linda. Linda laat weten dat ze zich hier niet over wil uitlaten. Maar ik begrijp je helemaal sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *