Demi en Fay vragen Bas op wie hij gaat stemmen de komende nominatieronde

Demi en Fay vragen Bas op wie hij gaat stemmen de komende nominatieronde

Afgelopen maandag heeft Bas drie stemmen aan Beau gegeven. Demi en Fay zijn benieuwd of hij nog achter zijn keuze staat en willen graag weten wat hij aankomende nominatie gaat doen. Het drietal zit in het hutje als de tweeling Bas ondervragen. Sta je nog steeds achter je keuze?vraagt Fay hem. Bas antwoordt van wel ook omdat hij heeft mogen overleggen met zijn bezoek. We moeten er ook niet te veel over nadenken. Het is een spel en mensen moeten het niet persoonlijk opvatten gaat hij verder. Demi vraagt vervolgens op wie Bas tijdens de volgende nominatie gaat stemmen maar Bas zegt hier niets over. De twee proberen te raden maar zonder succes. Wel wil Bas wat anders bespreken. Hij verwacht dat de bewoners nog een deel van het Utopia terrein zullen moeten inleveren en hij verwacht daar morgen bericht over te krijgen. Krijgt hij gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *