Ivan voelt zich diep gekwetst door Linda

Ivan voelt zich diep gekwetst door Linda

De groep wordt iedere week kleiner en wanneer er spanningen zijn binnen de groep is dit dus eerder zichtbaar. Het zit Cemal daarom niet lekker dat Ivan en Linda elkaar ontwijken. Wanneer Cemal samen met Ivan naar buiten loopt vraagt hij hem of hij zijn geschil met Linda al heeft uitgesproken. Ivan reageert enigszins geïrriteerd dat dit Cemal niets aangaat en dat het iets is dat zich tussen Linda en hem afspeelt. Cemal legt hem uit dat de spanningen voelbaar zijn bij alle bewoners doordat Linda en Ivan elkaar ontwijken. Ivan begrijpt dat dit het geval is en verzekert hem met Linda te praten. Ik zit nu te hoog in mijn emotie, dus dan heeft het geen zin om te praten. Ze heeft me echt gekwetst bijt hij Cemal toe. Cemal kiest eieren voor zijn geld en vertrouwt Ivan erop dat hij het later op de middag met Linda uitpraat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:25

    Ik hoop dat die twee het niet bij leggen en lekker vol op elkaar gaan stemmen. Zou gaaf zijn. Maar dat zal wel niet gebeuren helaas. Hoe hij de roast heeft gedaan over Linda vindt hij zeker wel normaal, daar heeft hij ook kwetsende dingen over haar gezegd. Het is net een klein kind die Ivan. Nog even en hij beweerd heel Utopia op poten te hebben gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *