Demi, Romy en Fay hebben een stiekeme verrassing voor Ivan en Linda

Demi, Romy en Fay hebben een stiekeme verrassing voor Ivan en Linda

Linda en Ivan worden 48 uur voorbereidt op Utopia 2, als beloning omdat zij de Utopia Spelen hebben gewonnen. Demi, Fay en Romy vinden het zielig dat Ivan en Linda weinig luxe en eten hebben dus willen ze hen verrassen. Demi, Fay en Romy bedenken afgelopen avond om een chocoladefondue te maken voor hun twee mede bewoners om ze op te vrolijken. Ook willen de dames een muziekje in de cordwood aanzetten om extra sfeer te brengen. Nadat de chocoladefondue is voorbereid zetten de dames deze snel neer bij Linda en Ivan, die allebei heel erg verrast zijn. Toch had ik blijer geweest met een kaasfondue reageert Ivan lachend. De twee genieten vervolgens samen van hun verrassing onder het genot van muziek. Hoe zal Bas reageren als hij dit te horen krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Bep at 09:41

    Nou hier uit is te zien hoe lief die tweeling is.
    Ivan en Linda zijn niet hun beste vrienden .
    Maar toch zorgen hun er voor toch.
    Hoe mooi is dat.

  2. Hans at 09:33

    Bas moet gewoon zijn bek houden . Die smeerlap bedenkt van allerlei rare spelletjes en “beloningen” maar zelf blijft hij altijd buiten schot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *