Ivan vindt dat Rienk veranderd is en heeft daar moeite mee

Ivan vindt dat Rienk veranderd is en heeft daar moeite mee

Ivan en Rienk hebben \ruzie gehad tijdens het rollerskaten. Gisteren heeft Rienk al zijn kant van het verhaal aan Beau verteld en als Ivan afgelopen avond met Linda praat, vertelt hij zijn kant van het verhaal. Ik dacht dat jullie aan het geinen waren laat Linda weten. Ivan zegt dat hij Rienk een duwtje heeft gegeven en Rienk hier lang over doorging. Waarom heb je hem geduwd? vraagt Linda verbaasd. Ivan haalt z’n schouders op en zegt dat hij niet wist dat Rienk er zoveel moeite mee zou hebben. Hij blijft erover doorgaan, dat moet je niet bij mij doen voegt hij eraan toe. Jullie botsen best vaak gaat Linda vervolgens verder. Ivan knikt en vertelt dat Rienk op alles wat hij vertelt terugkomt. Hij is veranderd gaat hij verder. Als Linda vraagt of hij hier het meest moeite mee heeft, krijgt ze een ja knikje terug als antwoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 12:07

    Dit is nou de persoon zelf.
    Ik vergeet niet dat rienk nooit zo netjes heeft gesproken over programma
    Dat neem ik hem kwalijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *