Beau, Demi en Fay hopen tijdens de nominatie hun familieleden te mogen spreken en te zien

Beau, Demi en Fay hopen tijdens de nominatie hun familieleden te mogen spreken en te zien

Beau, Fay en Demi lopen afgelopen avond buiten een rondje en bespreken de zwarte envelop die ze eerder hebben kregen. Onze familie komt gewoon naar Utopia zegt Fay enthousiast. Ja echt leip voegt Demi eraan toe. De drie bedenken hoe de nominaties volgende week in zijn werk gaan. De tweeling denkt dat de familieleden onderbouwing moeten geven op wie ze gaan stemmen. Anders komen ze hierbinnen en zeggen ze alleen op wie ze stemmen, dat zou toch ook raar zijn gaat Demi verder. De drie dames hopen dat ze hun familieleden mogen knuffelen en even met ze kunnen kletsen. Wat als onze familieleden nou vanmiddag ineens binnen waren gekomen fantaseert Fay. En hadden gezegd wij gaan voor jullie stemmen vult Beau aan. Demi slaakt een zucht. Wajoo, dat zou wat geweest zijn eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *