De bewoners willen de oprichtster van een eerdere petitie bedanken nu Utopia doorgaat

De bewoners willen de oprichtster van een eerdere petitie bedanken nu Utopia doorgaat

Na een lange strijd om Utopia te laten bestaan, hebben de bewoners een paar dagen geleden te horen gekregen dat Utopia door zal gaan in de vorm van Utopia 2. Hun harde werk om handtekeningen te verzamelen voor de petitie om Utopia te laten blijven, is uiteindelijk beloond. Dit is natuurlijk niet alleen aan hen te danken en dat beseffen ze maar al te goed. Daarom besluit Fay afgelopen avond Bonita te bellen, de oprichtster van de petitie. Ze bedankt de trouwe kijker voor haar initiatief en nodigt haar uit om vrijdag langs te komen in Utopia, zodat ze gezellig een drankje met de bewoners kan drinken. Bonita bedankt Fay voor de uitnodiging en laat haar weten dat ze erover na zal denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *