De pijn in Ivan zijn kies is weer terug

De pijn in Ivan zijn kies is weer terug

Al een tijdje heeft Ivan last van zijn kies. Daarom is er een paar dagen geleden een tandarts voor hem langs gekomen, die een stukje tandvlees heeft weggehaald. Toch lijkt de pijn vandaag weer terug te komen. Terwijl de andere bewoners afgelopen avond genieten van de barbecue, blijft Ivan een pijnlijk gezicht trekken. De bewoners maken zich zorgen om hem en Beau stelt voor om de tandarts te bellen. Volgens Ivan is dit niet nodig maar Beau blijft aandringen. Als je zoveel pijn hebt, dan kan je beter bellen benadrukt ze. Uiteindelijk stemt Ivan in maar de tandarts neemt helaas niet op. Hij zal nog even vol moeten houden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *