Demi en Fay vragen Beau waarom ze het niet voor hen opnam tijdens de bv vergadering

Demi en Fay vragen Beau waarom ze het niet voor hen opnam tijdens de bv vergadering

Demi en Fay hebben de bv vergadering afgeluisterd en zijn hierdoor erachter gekomen dat er over hun bv werd gepraat. De bv vindt dat het bv geld van de tweeling ook in de prijzenpot moet gaan maar hier zijn Demi en Fay het totaal niet mee eens. Nu er een factuur is binnengekomen voor de boot, hebben de twee aan Mehmet gevraagd of zij hiervoor moeten opdraaien, aangezien zij gebruik van de slaapplek maken. Nu Mehmet als antwoord heeft gegeven dat het de verantwoordelijkheid is van iedereen omdat ze eigenlijk één bv vormen, begrijpen Demi en Fay er niets meer van. Nu zegt hij dit maar vanochtend in de bv vergadering besproken ze iets anders merkt Demi op. De tweeling is ook erg teleurgesteld dat Beau achteraf niets aan ze heeft laten weten over de bv-vergadering. Wij vertellen alles tegen haar vervolgd Demi verontwaardigd. De twee besluiten Beau te confronteren in haar huisje. Nadat ze hebben laten weten dat ze hadden verwacht dat Beau naar hen toe zou komen, legt Beau uit dat ze het aan Ivan vond om het te bespreken met de tweeling. Ik geef hem eerst de kans om het zelf te vertellen licht Beau toe. Deze uitleg lijken Demi en Fay te accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *