Linda en Ivan hebben een leuk project voor Utopia 2

Linda en Ivan hebben een leuk project voor Utopia 2

Aangezien de groep toch bij elkaar zit, besluit Linda iets aan te kaarten. Zij en Ivan zijn twee dagen in Utopia 2 geweest, waar ze de Utopia kernwaarde boom hebben gemaakt, waarop een aantal bordjes met de kernwaardes van Utopia zijn gehangen. Rienk, Cemal en Romy hebben alle drie al iets op een bordje gezet. Linda moedigt de andere bewoners aan om ook allemaal een kernwaarde op een bordje te zetten, zodat de boom vol komt te hangen. Ik hoop dat het Utopia 2 ook zal helpen sluit Linda haar verhaal af. De groep vindt het een leuk initiatief en complimenteert Ivan en Linda voor het volhouden van de 48 uur in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 13:28

    Wat heeft dit voor een nut, over een paar weken is het afgelopen, en Utopia 2 gaat daar niet plaats vinden. Dus wat hebben de mensen uit Utopia 2 er dan aan? Het is gewoon weer iets om geld binnen te harken en verder niets. Ze weten echt van verveling niet wat ze moeten doen, behalve zuipen en de boel uitbuiten. Zoals Rienk de zogenaamde zwerver de zogenaamde gast in Utopia, in mijn beleving vraag je als gast iets voor dat je het pakt. Maar Rienk die pakt alles van anderen en drinkt wat hij wilt, hij heeft daar een leven als God in Frankrijk, Logisch dat hij niet weg wil! Ik vind nog steeds dat hij daar niets te zoeken heeft en heel vlug weg moet. Bij hem is alles ik wil – ik zal en ik moet! Oprotten en heel vlug.
    Er is door John de Mol heel goed geselecteerd wie er in gezet is, en er zitten veel acteurs en actrices in Utopia, en er zijn er ook al veel weg. Zo is Billy – Romy – Rene o.a. dat was en waren acteurs, zo zijn er veel meer. Ik ga Utopia 2 ook echt niet meer kijken!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *