Bas bespreekt met Demi en Fay dat ze er goed voor staan nu ze weer een nominatie hebben overleefd

Bas bespreekt met Demi en Fay dat ze er goed voor staan nu ze weer een nominatie hebben overleefd

Het vertrek van Cemal valt bij iedereen zwaar maar toch beseffen Bas, Demi en Fay zich maar al te goed dat zij wederom een nominatieronde hebben overleefd. We zijn er nog steeds merkt Demi op. Nog maar met zeven antwoordt Fay. Bas knikt. We staan er goed voor concludeert hij waarna een lange stilte volgt. Bas vraagt zich vervolgens af hoe vaak er nog gestemd moet worden. Misschien komt er wel een punt dat wij op elkaar moeten gaan stemmen gaat hij verder. Maar ik denk het niet besluit hij. Deze gedachte vindt hij fijn omdat hij het vervelend zou vinden als hij de tweeling niet meer kan vertrouwen. We hebben best veel opgeofferd om dit vertrouwen te krijgen gaat hij verder. Hier zijn Demi en Fay het mee eens en de drie zijn dan ook blij met de band die ze hebben. Ze speculeren nog lange tijd door over hoe alles verder zou gaan. Maar we moeten afwachten besluit het drietal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:17

    Ik hoop dat Bas, Fay, Demi en Romy samen gaan werken om Ivan eruit te stemmen a.s. maandag. Mede door hem is Cemal weggestuurd. Ik vind dat Ivan geen recht heeft op de titel van Utopiaan van de eeuw, hij loopt nu aldoor wel te schreeuwen dat hij alles heeft gebouwd in Utopia, maar meneer vergeet dat OOK hij in een gespreid bedje terecht kwam!! En zoveel heeft hij nou ook weer niet gebouwd. Hij heeft zo’n uitstraling in Utopia dat hij denkt dat hij Ivan de geweldige is. Bah van mij mag hij weg zo snel mogelijk. Dan nog Mehmet die ook totaal niets heeft toegevoegd, buiten de financiën om, tja en Linda die weet niet hoe snel ze nu vrienden moet zijn met iedereen. Ik heb haar nog nooit zo veel zien (nep) lachen als de laatste tijd.

  2. Harry at 09:23

    Jullie zijn er nog niet, bas en de twins, het wordt wel tijd dat jullie uit elkaar worden gehaald, dan wordt het misschien nog weer mooi om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *