Ivan confronteert Rienk omdat hij hem paranoïde heeft genoemd

Ivan confronteert Rienk omdat hij hem paranoïde heeft genoemd

Zijn er dingen die jij met anderen bespreekt die over mij gaan? vraagt Ivan Rienk op de man af. Rienk knikt geschrokken en vertelt dat hij heeft gezegd dat als hij Ivan was, hij niet meer op zijn vrienden zou stemmen. En vraagt Ivan geagiteerd. Ik heb gezegd dat je paranoïde bent laat Rienk vervolgens weten. Jouw daden komen niet overeen met wat je pretendeert te zijn vervolgt Ivan fel. Daar ben ik het niet mee eens geeft Rienk als tegenreactie. Degene die jou heeft uitgenodigd hier, diegene steek je zomaar in de rug zegt Ivan kwaad. En laat verder weten dat hij het erg op prijs zou stellen als Rienk hem geen broeder meer noemt. Je bent geen broeder als je bij anderen slecht over mij praat voegt hij er boos aan toe. Dat is goed reageert Rienk gelaten. Ivan knikt en loopt snel naar de vide.

Rienk blijft beduusd achter en al snel komen Demi en Fay bij hem zitten om te vragen of het goed gaat. Ik ben oke zegt Rienk maar Demi en Fay geloven er maar weinig van. Als de twee alleen zijn spreken ze hun zorgen uit over Rienk. Hij was helemaal aan het shaken concludeert Demi. Ondertussen doet Ivan verslag bij Linda. Ik hoop dat ik hem aan het denken heb gezet zucht Ivan. We zullen het zien, ik ben in ieder geval blij dat je hem niet weg hebt gestuurd antwoordt Linda. Dit gezegd hebbende gaan de twee weer uit elkaar. Komt het nog goed tussen Ivan en Rienk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nans at 20:24

    De grootste kanshebber is naar huis gestuurd wat een zooitje is het nu, ik hoop dat romy wint, en rienk je hebt gelijk ivan heeft de liefste en de beste naar huis gestuurd, en wat lief van je dat je het zo opneemt voor cemal, hij verdient dat ook! Dus laat je niet gek maken door die ivan want alles wat hij over cemal heeft gezegd dat is hijzelf. Hij heeft de tweeling om stemmen gesmeekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *