Mehmet en Romy willen hun mede bewoners verleiden met geld om Utopia te verlaten

Mehmet en Romy willen hun mede bewoners verleiden met geld om Utopia te verlaten

Een aantal dagen terug heeft Mehmet alle bewoners een envelop waarin achtduizend euro zat aangeboden, met als voorwaarde dat ze onmiddellijk moesten vertrekken. Dit was natuurlijk voor de grap maar het heeft hem wel aan het denken gezet. Romy was ook erg enthousiast over het idee en stelde voor om de envelop aan de muur te hangen om de bewoners te verleiden. Afgelopen avond neemt Mehmet Romy mee naar buiten. Het lijkt hem een leuk plan om dit laatste idee van Romy uit te werken. Hij wil een doorzichtige koffer met een groot geldbedrag erin ergens neerzetten in de loods. Dan doen we elke week drie of vijfduizend euro erbij gaat hij verder. Romy doet haar hand voor haar mond als ze hoort om welke hoge bedragen het gaat. Mehmet gaat verder en legt uit dat elke bewoner op elk moment van de dag kan kiezen voor het geld en met het bedrag Utopia verlaat. Het geld zou wel van eindpot gaan. Glunderend merkt Mehmet op dat ze zo kunnen zien welke bewoners voor geld gaan en welke voor de titel gaan. Ik vind dat erg interessant zegt Romy enthousiast. De twee proberen vervolgens het plan verder uit te werken en bedenken welke bewoner als eerste zou zwichten voor het geld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Nans at 09:01

    Romy ga aub zelf voor het geld dan want bas spant samen met de tweeling en dan heb je linda en ivan samen en misschien mehmet erbij, dan sta je alleen, en waarschijnlijk krijg je nu alle publiekstemmen van cemal, dus word je te populair en dan stemmen ze je er toch nog uit, dus als je geld kan pakken zou ik het doen, maak mehmet gek dat ie een hoop in een enveloppe doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *