Romy ziet erg op tegen haar eerste nacht alleen

Romy ziet erg op tegen haar eerste nacht alleen

Het is Romy haar allereerste avond in Utopia zonder haar vriend Cemal. Romy heeft al velen tranen gelaten en zit er afgelopen avond nog steeds een beetje sip bij. Toch is ze strijdlustig en ze wil dan ook maar al te graag volhouden tot het einde. Waar ze wel tegenop ziet is haar eerste nacht alleen. En heeft dan ook besloten om vannacht in de caravan te slapen. Dat is toch wat knusser legt ze uit aan Demi en Fay. Romy slaapt sinds het vertrek in het penthouse maar dit slaapplekje voelt nog niet echt als thuis. Ik vind het gewoon fijner om in ons liefdesnestje te slapen gaat ze verder. Of Romy voorgoed in de caravan blijft slapen weet ze nog niet. Eerst even kijken hoe vannacht gaat vervolgt ze sip. Demi en Fay verzekeren haar ervan dat het wel goed komt. Als Romy toch besluit afstand te doen van het penthouse, mogen Demi en Fay deze hebben. Als zij hem niet willen omdat ze de beauhut hebben, zal Romy het in de groep gooien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *