Hoe is Romy haar eerste nacht zonder Cemal verlopen?

Hoe is Romy haar eerste nacht zonder Cemal verlopen?

Gisteren heeft Cemal afscheid moeten nemen van Utopia en daarmee ook van zijn liefde Romy. De twee hadden het er ontzettend zwaar mee en nadat Cemal Utopia definitief verlaten had, is Romy nog lang emotioneel geweest. Toch heeft ze zich weten te herpakken en heeft ze de eerste nacht zonder Cemal in de caravan doorgebracht. Wanneer Romy op deze nieuwe dag is opgestaan, komt ze al snel Mehmet tegen. De twee lopen te geinen om de suikerpot en lopen dan naar buiten om hun koffie op te drinken. Ik heb niet gehuild afgelopen avond in bed zegt Romy met lichte trots in haar stem tegen Mehmet. Daar was ik niet bij, dus je kan van alles vertellen grapt Mehmet terug. Maar Romy wil haar punt maken en houdt vol. Ik ging gewoon slapen. Morgen is het een nieuwe dag en klaar besluit ze trots. Hoe zal de rest van deze nieuwe dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *