Bas gaat als hij Utopia wint Demi en Fay buiten ook helpen

Bas gaat als hij Utopia wint Demi en Fay buiten ook helpen

De eliminatie is achter de rug, maar de bewoners kijken alweer vooruit. Zouden we vandaag een brief krijgen vraagt Fay aan Bas. Vorige week moesten de bewoners al vrij snel na de eliminatie opnieuw stemmen, dit keer voor vrijstelling. Is het toch allemaal goed gekomen zucht Fay. Ze maakte zich veel zorgen om haar plek in Utopia omdat zij de vrijstelling niet had gewonnen. Bas knikt, ook hij is blij dat hij er nog is. Hij dacht dat Ivan op hem zou stemmen met de nominaties. Hij keek me ook de hele tijd aan voegt hij eraan toe. Ook Fay dacht dat Ivan op Bas doelde. Dan hadden we verloren mompelt Bas verder. Het had zo gekund antwoordt Fay. Ze weet niet meer wie ze moet vertrouwen in de mini samenleving. Wij weten wat we aan elkaar hebben, wij drieën gaat Bas verder doelend op de tweeling. En zegt dat als hij de geldpot wint, hij Demi en Fay ook wel buiten wil helpen. We’re in this together sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *