Het centraal van 9 mei

Het centraal van 9 mei

De bewoners hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te  bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 9 mei terug.

Linda opent het centraal en gaat de punten na die ze vorige week heeft opgeschreven. Vorige week heeft Ivan voorgesteld om de Utopia boom te schenken aan Utopia 2. Ivan laat weten dat hij Wim Vroege heeft gesproken en hebben afgesproken dat hij hem voor honderd euro wil verplaatsen. Misschien dat we allemaal nog wat leuks op de boom kunnen doen stelt Romy vervolgens enthousiast voor. Dan neemt Bas het woord. Hij wil graag zijn kinderboeken schenken aan verschillende stichtingen. Dit kan hij financieren met geld uit de foundation pot. Daarbij denkt hij erover na om de boeken weg te geven aan mensen die een mooi verhaal hebben, waaruit blijkt dat ze een goede daad hebben verricht.

Mehmet vertelt daarna nog wat over de financiën. Op dit moment zit er 48.642 euro in de prijzenpot. Hij blijft stabiel voegt hij eraan toe. Als laatste vertelt Romy dat de huishoudelijke taken weer opnieuw verdeeld moeten worden, aangezien er al veel bewoners zijn vertrokken. Op dit moment doen zij en Linda bijna alles en ze wil graag dat de anderen ook een taak op zich nemen. Verschillende bewoners bieden zich aan en de taken worden opnieuw verdeeld. Ze laat ook nog weten dat ze uit het penthouse gaat en weer intrekt in haar caravan. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *