Rienk heeft het ook zwaar door het vertrek van Cemal

Rienk heeft het ook zwaar door het vertrek van Cemal

Het vertrek van Cemal viel niet alleen bij Romy zwaar. Bas, Demi en Fay waren ook emotioneel en ook gast Rienk baalt van het vertrek van Cemal. Als Demi en Fay hem wat later opzoeken zit hij er sip bij. Je hebt het zwaar he? vraagt Fay terwijl de tweeling hem een knuffel geeft. Ik hou zo van de liefde antwoordt Rienk. Hij vindt het dan ook moeilijk om te zien hoe verdrietig Romy is om het vertrek van haar grote liefde. Het is gewoon k*t benadrukt hij. Demi is het ermee eens dat het inderdaad niet leuk is. Maar we kunnen niet anders, er moet gestemd worden gaat ze verder. Dit begrijpt Rienk maar toch heeft hij het gevoel dat de bewoners niet goed over de gevolgen nadenken als ze stemmen. Het lijkt wel alsof iedereen nu denkt van shit wat hebben we gedaan zucht hij. Daarnaast benoemt hij dat Cemal echt een maatje van hem was. Maar wij zijn er voor je sluit Fay het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nans at 19:02

    Lieve rienk, steun romy aub want jij bent de enige met het hart op de juiste plaats en laat je niet misleiden door ivan, please

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *