Bas en Ivan speculeren over de finale van Utopia

Bas en Ivan speculeren over de finale van Utopia

Bas begint een gesprek met Ivan nadat de bewoners een zwarte envelop hebben gehad over de finale. Hij vraagt wat Ivan over heeft voor een stem. Een stem voor een stem antwoordt Ivan luid en duidelijk. De twee  zitten achter de computer en Ivan maakt een tabelletje waarin hij aangeeft wie stemmen van wie gaat krijgen volgens hem. Denk je dat je stemmen van Mehmet gaat krijgen vraagt Bas nieuwsgierig. Ivan haalt zijn schouders op en zegt het echt niet te weten. Mijn 6 en 3 stemmen gaan naar de tweelimg zegt Bas. Waarom zou je dat doen? Je krijgt er ook geen 6 van hen, die gaan naar elkaar geeft Ivan als reactie. Bas legt uit dat 2 keer 3 stemmen ook 6 stemmen zijn. Dit geeft Ivan duidelijk stof tot nadenken en kijkt er peinzend bij, hij laat weten dat hij er op die manier nog niet naar gekeken had. Dit is wel een leuk spelletje lacht Ivan hard. Wat zal er gaan gebeuren vrijdag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *