De finale van Utopia 1 is niet via de live streams te volgen

De finale van Utopia 1 is niet via de live streams te volgen

De finale van Utopia staat bijna op de planning. Welke bewoner pakt de titel en mag zich daarmee winnaar noemen van het eerste seizoen van Utopia? Dankzij jullie, grootste fans, heeft dat eerste seizoen van Utopia vierenhalf jaar mogen duren. Tot aan de finale zal alles live te bekijken zijn via de live streams. Tijdens de finale zal het een klein beetje anders gaan. De finale zal niet live te zien zijn op internet maar op vrijdag 1 juni om 19:30 bij SBS6 worden uitgezonden. In deze spannende finale zal bekend worden wie van de bewoners de grote winnaar wordt van Utopia 1. Uiteraard gaan we alles voor je vastleggen in nieuwsbericht(en) dus hou deze site in de gaten!

Hier kun je nog eens de uitgebreide uitleg over de finale teruglezen. En in dit bericht leggen we uit hoe je kunt stemmen op je favoriete finalist.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 18:25

    Ik stem op BAS die hebt tenminste het speel goed gespeeld Mehmet is echt een …IVAN speelt de grote meneer en de tweeling zijn ook goed bezig in het speel maar verliezen van Bas. …..IVAN vriendin linda zal erg veel bellen voor haar lover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *