Rienk verlaat Utopia nu de finalisten bekend zijn

Rienk verlaat Utopia nu de finalisten bekend zijn

Naast dat het vertrek van Romy Rienk zwaar is gevallen heeft Rienk altijd al gezegd dat hij niet zou blijven met de finale. Na het vertrek van Romy werden de overgebleven finalisten bekend gemaakt middels een zwarte envelop en dit was voor Rienk dan ook het moment om te vertrekken. Rienk weet snel zijn tas te pakken en loopt dan met zijn fiets aan de hand naar de poort. Alle bewoners volgen hem en geven hem een knuffel voor hij de poort uitloopt.

Hij vertrekt echter niet voor de groep toe te spreken. Ivan dankjewel dat je mij hebt uitgenodigd, het was heftig maar wel een waardig bezoek. Nu dat de finalisten bekend zijn is het mijn tijd. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid. Ivan onderbreekt hem en vraagt naar de echte reden van zijn vertrek. Rienk geeft toe dat Utopia niet om de plek gaat maar om de kernwaardes die in de personen van Utopia leven. En als je dat bij elkaar optelt kom je wat mij betreft uit bij Romy. Het vertrek van Romy is voor hem het einde van zijn Utopia. Ook Ivan wil nog even wat zeggen. Ik ben blij dat de meeste je hebben leren kennen maar ik heb er spijt van. En voegt eraan toe dat hij andere verwachtingen had van Rienk zijn komst. Rienk begrijpt dit heel goed maar zegt vooralsnog te vertrekken met een glimlach op zijn gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *