Ivan vertelt aan Bas dat hij Rienk erg mist

Ivan vertelt aan Bas dat hij Rienk erg mist

De bewoners hebben zowel Romy als Rienk uitgezwaaid en dit is de huidige groep niet in de koude kleren gaan zitten. Hoewel Ivan bij het uitzwaaien van Rienk hem vertelde dat hij teleurgesteld in hem was, lijkt hij hem afgelopen avond toch te missen. Ik heb een gevoel van gemis en dat wil ik niet begint Ivan tegen Bas. Wat mis je dan? vraagt Bas. Rienk antwoordt Ivan, en Romy en Linda en m’n vriendin voegt hij eraan toe. Nog eventjes zegt Bas, die Ivan zijn gedachten een positieve draai probeert te geven. Als ik me er op focus, dan mis ik alles gaat Ivan verder. En somt op wat hij allemaal mist maar beslist dan dat hij zich daar niet op moet focussen. F*ck it, ik mis niks herstelt hij zich. Ik heb alles wat ik wil hebben eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *