Bas vindt dat Mehmet een vies spelletje speelt

Bas vindt dat Mehmet een vies spelletje speelt

Het geldkistje rondom de oprotpremie is onderwerp van gesprek in Utopia maar Bas denkt dat Mehmet dit alleen maar op poten heeft gezet om een reactie uit te lokken. Hij laat het geldbedrag van het kistje enorm stijgen en met het unaniem stemmen gaat het er nooit doorheen komen voegt hij eraan toe. Hij weet dat ik om te kopen ben, voor de helft van de pot ben ik weg vervolgt Bas zijn verhaal. En denkt dat als hij zou happen, Mehmet naar de tweeling zou stappen om hen te vertellen dat Bas dus helemaal zo betrouwbaar niet is. Romy knikt langzaam en het begint langzaam door te dringen wat Bas zegt. Hij heeft jou erbij betrokken om het onschuldig te laten lijken merkt hij op. Romy laat weten dat zij het meest enthousiast was en het een leuk experiment vond. Hij is echt bezig met een vuil spelletje vervolgd Bas. Romy vraagt of Bas haar dan nog wel vertrouwd. Zeker wel, ik weet dat jij het doet omdat je het vet vindt. Niet omdat je een tweede agenda hebt besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. knorrie at 17:55

    Lees even een stukje terug waarin staat dat mehmet tegen Romy zegt dat ze nu kunnen zien wie ervoor het geld weggaat. dus Romy is net zo geniepig. Bas open je ogen. iedereen speelt een spel. is ook niet erg. want het is en blijft een spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *