Cemal vraagt Linda hoe zij de relatie met Ivan ziet

Cemal vraagt Linda hoe zij de relatie met Ivan ziet

Linda en Ivan hebben een vriendschap met ups en downs. Cemal heeft de vorige keer proberen te bemiddelen in de vriendschap van de twee toen ze ruzie hadden maar lijkt zich nu af te vragen of hij te ver is gegaan. Ivan heeft bij Cemal aangegeven dat hij het niet leuk vindt als er tussen hen bemiddeld wordt alsof ze relatieproblemen hebben. Hij wil namelijk niet dat de buitenwereld hen gaat zien als koppel. Cemal is benieuwd hoe Linda hierin staat. Linda geeft aan dat ze er niet heel erg aan tilt omdat ze hen niet als koppel ziet en ook niet verliefd is op Ivan. Ik weet dat het vriendschappelijk is benadrukt ze. En wil ook niet dat zijn vriendin het idee krijgt dat er meer is tussen hen dan vriendschap. Hiermee lijkt Cemal duidelijk antwoord te hebben gekregen op zijn vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 11:33

    Linda zegt dat het niet zo is .
    Maar je hoeft niet diep na te denken dat het wel zo is .
    Dat weet Ivan ook wel
    Het word toch gezien in haar gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *